alooone

Hej! nu har det blivit helg och alla i mitt hus ska typ draaa hem! Det är bara jag och stockholms victor kvar.. hehe..

enda frågan som går runt på mig är? VAD SKA JAG GÖRA?? funderar på att dra till mitt hus på Öland men vetifan.. vill ju helts ha någon med mig.. + en bil för jag pallar typ inte cykla dit haha! Ölands bron blir.. JOBBIG!!

Kanske drar jag dit imorgon :) står ju faktiskt en sprit flaska där som väntar på mig.. smakar halstablett typ :D en stänkare skulle ju sitta fint.. här får man ju som sagt aldrig nämna ordet SPRIT!!!

Alltid när man pratar om fest, alkohol och massa annat kul i matsalen måste man prata med väldigt väldigt små bokstäver!!!! När vart det fel med att pimpla baileys? ;) nej.. nån motta för det va!

Jag saknar mina partypinglor även fast det finns såna i min klass.. men de är inte samma sak.. ni fattar ju mina skämt, ni vet vem jag är, osv.. ni vet att jag är lite koko.. :D och ändå gillar ni mig.. å det där därför jag älskar eer SÅÅÅÅ!!!

Jag hoppas ni har det bra med era familjer - jag saknar min!! jag längtar hem till våran goda mat.. här smakar den si så där.. kommer ju från en såsfamilj.. och här finns inte många sås.. snyft!!

nej nu snackar jag bara massa strunt.. måste hitta på nått NU! :D ta hand om er mina pinglor :D

NU ÄR JAG HÄÄÄR!!

Hej hopp gottfolk. Nu har jag äntligen kontakt med "omvärlden" haha. Hinner inte skriva långt men jag ska in till stan med Victor nu. En stockholmssnubbe som går i min turistklass och bor över mig.

Vi ska checka in utbudet av mobilt bredband ;) hoppas han skaffar det först så jag kan glida in på hans nät hihi.

Känslor just nu att jag är här är att det verkar vara en intensiv kurs, massa jobb på kväll och helg och ingen fritid haha..

Nej men seriöst det känns konstigt att sitta i skolbänken igen, även fast vi har färg på väggarna, de hade vi INTE på Jensen... hihi

Alla är as sköna och imorgon ska vi göra Kalmar osääääkert.. väärsta partytjejerna i min klass.. hell yeaaah!!

Ikväll är det grillfest här på Högalid, nice nice.. no alkohol du vet de har drogpolicy häääär..

Måste typ gå nu! men jag mår bra, hoppas ni mår bäst!!!!

Massa Kärlek från lilla mig!! Bus Bus Bus :)

Hasta La Viiista

Tjoho! imorgon åker jag, idag packar jag.. hur allt kan ske i ett enda svep. Just nu har jag packat ned alla mina dvd skivor, pennor, papper och allt annat som behövs..

Sitter å kollar på The Tuodelus eller hur det stavas.. :) Lindas favorit i alla fall.. å hon är min favvo :D

Åh.. Ikväll ska jag ha avskedsfest för mina nära å kära, Tonnie å Monika och några fler kommer.. kommer sakna alla så grymt!

Ännu har jag inte gråtit att jag ska åka men ifall jag inte gjort det än.. så kommer väl det snart några tårar rinnades från min kind.. men äsh då! jag ska bara till kalmar.. goooosh.. det är bara 6 timmars resa dit..

aja - hasta la vista

Puss och Krääääm



nu är bus på g!

Hej! Siri Bus är ute på bus.. eller snart i alla fall.. just nu känns det overkligt! jag ska plugga även fast jag är skoltrött, jag ska flytta även fast jag älskar mitt hem å trivs som fisken i vattnet.. men nån gång måste man bli vuxen.

Jag klipper därför navelnsträngen mellan mig å min familj samt mina vänner.. å jag är ledsen för det.. men jag måste göra det!

Jag vill ut på bus, jag vill busa i kalmar.. därmed Kalmarbus.. :) hoppas ni följer min blogg flitigt medans jag är där..


Åker på lördag :) va inte ledsna, utan täääänk.. på ALLT ni tycker är jobbigt med mig.. t.ex. att jag pratar hela tiden, gör impulsiva saker, säger dumma saker, dricker för mkt, jaaa.. du.. det finns mkt att säga om mig..


Massa Kärlek från lilla mig!!!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0